Lilla stora skott – Fem år gammal piano Virtuoso, så söt!

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Prinsessan Dianas brudklänning – Den dyraste brudklänning i världen

Tre av de dyraste klänningar i världen
No.1 prinsessan Dianas brudklänning – ovärderliga
Prinsessan Dianas brudklänning är gjord av David & Elizabeth Emanuel. Denna brudklänning från viktorianska eran broderas med 10.000 pärlor och paljetter, träna upp till 7,6 meter och slutade på 1981. Den här klänningen är gjord av elfenben siden taft och romantisk tyll. Kostnaden är ungefär $ 43.000. Eftersom påverkan av den här klänningen och den ikoniska stil, prinsessan Dianas brudklänning bli ovärderliga.


No.2 Näktergalen i Kuala Lumpur – $ 30 miljoner
Prissatt till 30 miljoner dollar, Näktergalen i Kuala Lumpur som skapats av designern Jendela KL och den berömda multinationella smycken företag Mouawad, som är den övre delen av den dyra klänning listan i världen. Det visade sig först i Malaysia Formel 1, som ställs in med 750 diamanter.
No.3. Red Diamond Abaya Dress – $ 17.700.000
Denna röd diamant klänning designad av den brittiske designern Debbie Wingham (Debbie Wingham) i Dubai.The typisk muslimsk klänning dekorerad med med mer än 2000 stycken av diamanter, är kärnan del 100 speciella röda diamanter, som är världens mest sällsynt pärla . Den här klänningen hade 1899 svartvita små diamanter och 1000 pärlnål pärla.

Publicerat i Bröllopsklänningar | Etiketter | Lämna en kommentar

Hur man väljer en fin brudtärna klänning

Som en höjdpunkt i ett bröllop, bör brudtärna klänning vara vacker och elegant, men inte för ljust.
1.Den färg brudtärna klänning kan inte vara alltför fint
Om brudtärna klänningar inte kan vara densamma, sedan några av detaljerna i brudtärna klänningar bör vara densamma. Till exempel med kristall strass eller inte?
Var inte alltför vanligt eller alltför vacker, försök att använda samma element med andra tärnor.
2.Choosing en lämplig kort tärna klänning
Brudtärna ta en viktig uppgift i bröllopet. Om du väljer en kort Brudtärneklänningar, inte välja en alltför kort.
Lämplig klädsel längd är respekten för huvudpersonerna och vara känslig i händelse.
3.Ask brudtärna att prova klänningen när du hyra eller köpa
För att spara pengar, kommer en del människor att hyra brudtärna klänningar för brudtärna. Kom ihåg att be brudtärna att prova brudtärna klänning. Eftersom brudtärna klänningar kanske inte passar för brudtärna. Om klänningen är för stort eller för litet, kan du rätta till det i tid.
4.Day klänning kan vara tärna klänning
Om det bara finns en brudtärna, kan du be henne att ta hennes dag klänning som brudtärna klänning eftersom en egen klänning kommer att göra henne bekväma och lättad. Kom ihåg att färgen på dagen klänning inte kan vara densamma som bruden klänning.

Älskling Illusion A-Linjeformat Chiffong Knälång Brudtärneklänningar

Älskling Illusion A-Linjeformat Chiffong Knälång Brudtärneklänningar

Publicerat i Brudtärneklänningar | Etiketter | Lämna en kommentar

Rekommendationen för att välja brudtärna klänningar

Som den bästa vän av bruden, kommer vi att välja den vackraste bridemaid klänning i många stil. Då kan se att vilken färg är bra för bridemaid klänning.
Det är svårt att välja en en trevlig bridemaid klänning eftersom bridemaid klänning kan inte vara alltför godtyckligt.
Det verkar som om spets visas i de flesta bröllop, naturligtvis inklusive bridemaid dresses.As väldigt feminin tyg, spetsar är flickornas favorit och kan inte frånvarande i ett bröllop.
Ljus färg gör människor glädje i det visuella. De bridemaid klänningar kan välja ljus färg, men kan inte vara samma sak med färgen på Brudtärneklänningar.
Att välja Chiffong är bra att visa skönheten i brudtärna . Det gör tärna mjuk och elegant.

A-Linjeformat V-Urringning Spets Tillbaka Tyll Golvlång Brudtärneklänningar

A-Linjeformat V-Urringning Spets Tillbaka Tyll Golvlång Brudtärneklänningar

Publicerat i Brudtärneklänningar | Etiketter | Lämna en kommentar

Försiktigheterna av anpassade brudklänning

Som ni vet, är bröllop viktigaste i livet. Varje brud vill visa upp perfekt och lämna inte beklagande. Nu fler och fler brudar välja anpassade brudklänning att visa sin vackraste utseendet. Då vet du hur till anpassade en brudklänning?
1. var försiktig med din storlek
Anpassade Brudklänning kanske en ganska obekväm sak, du skulle bättre uppmärksamma det eftersom det finns endast en gång i ditt liv. Du måste jämföra flera bröllop klänningar butik och välja en hög trovärdighet bröllop klänning butik och priset bör vara acceptabelt. Mätningarna ska vara korrekt. Om du inte tillfredsställa med brudklänning, vänligen skicka det tillbaka och be dem att upparbetning det.
2. Välj stilen du gillar och lämplig
I området i närheten finns det många stil bröllopsklänningar. De nya par bör välja en stil som är lämplig för bruden. Bröllop klänningar alltid inklusive den följande stlye: A-line, slida, Lisas linje, sjöjungfru, knälång (Mini Dress).
3. insidan tyget är lika viktigt som utanför tyg
Du bör märka att vackra utsidan inte är bäst. Om du vill din bröllopsklänning att vara en familj släktklenod, bör du välja silk, som är lyxigt, elegant, lämplig bär. Man måste komma ihåg att det inte är ren vit när du bär en sile klänning eftersom silk är alltid lite mjölkig. Om du vill att din klänning i ett rättvist pris, ingen rynka, kanske du tycker om polyesterväv. Kännetecken av polyesterväv är glänsande och billigt, men det är lätt att få rynkor.
De nya par kan välja satin, tyll, spetsar, siden eller annat tyg. Satin är den vanligaste tyg, som alltid användas till a-line och mermaid bröllop klänning, så som vackra slottet bröllop klänning och stora tåg bröllop klä. Tyll alltid användas till prinsessan linje brudklänning. Silke är lämplig för kortfattad, fashionabla slida och sjöjungfru brudklänning.
4. Pris
Priset skulle vara det första problemet när du förbereder att välja en bröllopsklänning. De nya par bör välja brudklänning under deras finansiella möjligheter. Det är nödvändigt att köpa en fin brudklänning för par med finansiella förmåga eftersom de flesta människor bara har ett bröllop i hela sitt liv.

2017 A-Linjeformat Bälten Tyll Golvlång Balklänningar

2017 A-Linjeformat Bälten Tyll Golvlång Balklänningar

Publicerat i Bröllopsklänningar | Etiketter | Lämna en kommentar

Flera Balklänningar gör du skiner

    Elegant rosa är det första valet av unga flickor som visar flickors ren och energi. Strass midjan gör unga flickor mer livliga och härlig och det dekorerar de midja linjerna mycket väl.

Rosa Doll Fluted Älskling Sopa / Pensel Tåg Nät Brudklänningar

Rosa Doll Fluted Älskling Sopa / Pensel Tåg Nät Brudklänningar

    Svart är de flesta säkerhet färg, som passar för varje tillfälle. Om du förlorar ibland din afflatus av färger, är det en bra idé att välja svart, som hjälper dig att skapa en annan känsla av mystik och mode. Denna klänning är gjord av tyll. Grimman gör du mer sexig och elegant. Midjan gör dig mer attraktiv.

Svart A-Linjeformat Halter Fluted Golvlång Nät Balklänningar

Svart A-Linjeformat Halter Fluted Golvlång Nät Balklänningar

     Blått är en färg som full av fantasi. När du ser det, gillar du bara ser hopp. Den v-ringad i den här Balklänningar gör du gillar en älva.

Court Släp V-Ringning Spets Beading Ärmlös Blå Balklänning

Court Släp V-Ringning Spets Beading Ärmlös Blå Balklänning

Publicerat i Balklänningar | Etiketter | Lämna en kommentar

Vad är det bästa brudtärna klänning för en svart hud brudtärna ?

Valet för brudtärna klänningar är främst snygg, elegant och anständigt generös. Hur man väljer Brudtärneklänningar är saken anledning att vara orolig av bruden. Här är min föreslå om vilken färg är bäst för brudtärna klänning. Hopt det är till hjälp för dig.
Gult är lämplig för Bridesmaids

Vi väljer alltid ljusgul för brudtärna klänning. Men relativt sett
, Är det en avsluta farlig färg för det kommer att fånga alla rampljuset över bruden. Med chiffong eller tyll, är elegant gås gul ett bra val för att visa skönheten i bruden.
Tabooing svart

Det absolut inte kan vara misstag för det nya paret i den lyckliga dagen. Speciellt är det inte lämpar sig för brudtärna att bära svart klänning.
Brudtärna klänningar kan inte vara röd

I den traditionella kinesiska bröllop, är Red endast färg för det nya paret. Klänning för bruden alltid är röd. Man misstänker att locka alla uppmärksamhet tillhör bruden om brudtärna klänningar är röda. Så det är inte bra för brudtärna att välja rött. Något ljusröd kan användas för brudtärna klänningar.
Champagne och flisa är lämplig för tärna
Champagne är lämplig för de östliga ländernas kvinnor och flisa kan visa eleganta stil bröllopet. Hotel bröllop, kyrkan bröllop med Champagne och flisa är den bästa samlokalisering. Med uppkomsten av personliga bröllop och temabröllop, grå, lila och blekt rosa grå gynnas av fler kvinnor.
Brudtärna klänningar kan inte vara vit
Eftersom rött är den enda färg för brud i traditionell kinesisk bröllop, vit är den enda färg för brud i västra bröllop. Bruden alltid bära brudklänning, som alltid är vit. Om brudtärna klänningar är vita, det är helt överväldigande. Brudtärna kan välja den färg som är ljus och liknande till vitt, såsom champagne, ljusgul och ljusblå. Det är viktigt att välja samma färg som bröllop stil.

Champagne Högt Lågt Knälång Chiffong Brudtärneklänningar

Champagne Högt Lågt Knälång Chiffong Brudtärneklänningar

Publicerat i Brudtärneklänningar | Etiketter | Lämna en kommentar

Don’t worry about how to choose your bridesmaid dress if you make good use of 2017 Pantone ten popular color!

Authoritative color research institutions Pantone released the ten main of the most popular color. Except the girls’ Symbolic color Rose Quartz and serenity,there are peach echo,buttercup and lilac gray etc.
Bridesmaids is not also your best intimate girlfriends in your life, they play important role in your wedding. You need to think carefully about bridesmaids dresses‘ color when you preparing your wedding. You are the best beautiful woman that day and you can’t ignore the girls who accompany you.

 

colors
Rose Quartz is delicate, sweet, soft, warm pink crystal.
Peach Echo is bright and lively color,at the same time it has both ladies elegant and charming.
Fiesta is a full saturation color,fascinating and bright,brings people festive joyous.
Buttercup ia bright, cheerful color, is a color which can makes you happy.
Limpet Shell is a clear and transparent blue color, it can brings you fresh coolness in the hot summer.
It is said that Serenity is a color which can makes people relax and comfortable.
Natural and neutral Iced Coffee takes the beauty of elegant.
Bright and vibrant Green Flash will bring the spring and summer wedding healthy and energetic.
Lilac Gray is a high grade gray with a little purple and also have the charm of mysterious and elegant.
Calm and mysterious, Snorkel Blue is more bright and energetic than any other Navy Blue Colors.

Publicerat i Brudtärneklänningar | Etiketter | Lämna en kommentar