Prinsessan Dianas brudklänning – Den dyraste brudklänning i världen

Tre av de dyraste klänningar i världen
No.1 prinsessan Dianas brudklänning – ovärderliga
Prinsessan Dianas brudklänning är gjord av David & Elizabeth Emanuel. Denna brudklänning från viktorianska eran broderas med 10.000 pärlor och paljetter, träna upp till 7,6 meter och slutade på 1981. Den här klänningen är gjord av elfenben siden taft och romantisk tyll. Kostnaden är ungefär $ 43.000. Eftersom påverkan av den här klänningen och den ikoniska stil, prinsessan Dianas brudklänning bli ovärderliga.


No.2 Näktergalen i Kuala Lumpur – $ 30 miljoner
Prissatt till 30 miljoner dollar, Näktergalen i Kuala Lumpur som skapats av designern Jendela KL och den berömda multinationella smycken företag Mouawad, som är den övre delen av den dyra klänning listan i världen. Det visade sig först i Malaysia Formel 1, som ställs in med 750 diamanter.
No.3. Red Diamond Abaya Dress – $ 17.700.000
Denna röd diamant klänning designad av den brittiske designern Debbie Wingham (Debbie Wingham) i Dubai.The typisk muslimsk klänning dekorerad med med mer än 2000 stycken av diamanter, är kärnan del 100 speciella röda diamanter, som är världens mest sällsynt pärla . Den här klänningen hade 1899 svartvita små diamanter och 1000 pärlnål pärla.

Det här inlägget postades i Bröllopsklänningar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.